Zeeklassen dag 3

 

Zeeklassen dag 3

 

 

 

We werden vandaag wakker gezongen door een stel vrolijke zeemeeuwen. Al iets minder vlot geraakten we uit ons bed en maakten we ons klaar voor het ontbijt. Daar wachtte ons een fijne verrassing: juf Marleen en juf Nancy kwamen op bezoek!

 

25 Pistolets later namen we met z'n allen de tram richting natuurreservaat 'Ijzermonding'. Daar werden we opgewacht door twee West-Vlomse gidsen die ons het verschil uitlegden tussen slikken en schorren. We maakten kennis met verschillende soorten vogels, schapen en weekdieren. Hierbij stapten we flink wat af en waren we maar wat blij dat we met de veerboot een flink stuk van onze route konden afsnijden. Als echte toeristen genoten we van de boottocht onder een stralend zonnetje. We trokken richting Barkentijn voor een deugddoende maaltijd en maakten ons nadien al snel weer klaar voor een namiddag van sport, spel en vertier op het strand. We sloten deze leuke namiddag af met een groepsspel en een loopwedstrijd naar de schildpad van Jan Fabre.

 

Ondertussen hebben we ons avondmaal al achter de kiezen en na een verkwikkende douche zullen we helemaal klaar zijn voor onze quizavond.

 

Kijken jullie samen met ons mee uit naar de winnaars van deze quiz?

 

 

Tot morgen!


Klik hier voor de foto's van deze fijne maar vermoeiende dag!