bosklassen dag 3

bosklassen

Coolste mama’s en papa’s,

De ochtendstond had weer goud in de mond en dus trokken we goedgemutst naar de ontbijtzaal. Dubbel werk vandaag: eerst een heerlijk ontbijt naar binnen spelen en nadien nog een lunchpakket maken voor ’s middags.

Even later stond de bus ons al op te wachten om ons naar de Hoge Venen te voeren. Daar kregen we een leerrijke uiteenzetting over dit prachtige natuurgebied. We waren blij dat we nadien even konden opwarmen tijdens het middageten, want wat was het daar koud!

Vervolgens gingen we samen met onze gids een bezoekje brengen aan het bosmuseum. Onze kids waren vooral verwonderd over de hele reeks opgezette bosdieren die ze konden bewonderen.

Onze groep kinderen werd nadien in twee gesplitst: één groep ging op een rustige manier terugwandelen naar het domein en voor de andere groep had de gids nog een avontuurlijk parcours in petto. We klauterden door beken en grachten en wat waren we blij dat we onze laarzen of stapschoenen aanhadden!

Na een deugddoende douche konden we gaan smullen van lekkere frietjes bij het avondeten.

De avond afsluiten deden we met een quiz. Een dikke proficiat aan de winnaars: Hayat, Chayenne, Kawtar, Nisrine en Amina !!!

Morgen werken we onze kampen af en gaan we een kijkje nemen in het Spafabriek.

Groetjes en tot morgen,

Juf Elke 5, juf Elke 6, juf Brenda & meester JensCool
P.S. : Vergeet onze foto's niet!

Tags: